Ronald McDonald Hus – Roblox

Årets radiospot för Ronald McDonald Hus, som nu även finns i Roblox, så att svårt sjuka barn kan umgås med sina vänner, oavsett var de befinner sig. Reklambyrå: Nord DDB

GRATTIS JULA TILL 100 WATTAREN!

Wow och bra jobbat! Jula belönades med en 100 Wattare för sitt långsiktiga varumärkesarbete med, Ingenting kan stoppa dig nu. Under den fyra åriga resan har vi producerat en mängd radiospottar och här är en av våra favoriter. Reklambyrå: Garbergs.


SÅN ÄR LIDL

SÅN ÄR LIDL

I maj 2021 gjorde vi dom första enkla skisserna av Sån Är Lidl och äntligen, nästan ett år senare, gick vi live med löpande radio och ljudmix av reklamfilmer.

Under ett års hemlighetsmakeri jobbade vi fram, Sån Är Lidl. Från enkel demo till en klassisk musikinspelning med full orkester och med principen live on tape.

McWedding på McDonalds

Sugen på ett giftermål? Sväng förbi McDrive den 27 augusti i Nacka! Vi plockade fram kyrkorgeln och lät klockorna klinga för lite rykande färsk radioreklam. Reklambyrå: Nord DDB

NON SMOKING GENERATION

Här är en våra klassiker som belönades med Guldägg, 30 sekunder. Reklambyrå: Hummingbirds

CARLSBERG HOF ORGANIC

Radioreklam för Carlsberg, ReCycled Radio Ad,  som på sätt och vis är lite historisk. Den blev nämligen den sista spotten att segra i Resumés Månadens Radio innan tävlingen lades ned. Reklambyrå: M & C Saatchi Sthlm.

Meny